Η TP-Link παρουσίασε το νέο Neffos Y5L smartphone

Jun27, 2016

Η TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στα δικτυακά προϊόντα, παρουσίασε το νέο Neffos Y5L smartphone.  Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο της σειράς Υ, η οποία είναι η δεύτερη οικογένεια κινητών μετά τα Neffos C5 που παρουσιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

 

Το Neffos Y5L παρέχει τον τέλειο συνδιασμό με εξαιρετική κάμερα, διπλή-SIM και διπλό-standby και την τελευταία έκδοση Android που θα ενθουσιάσει το νεότερο κοινό.

"Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την πιο έξυπνη τεχνολογία στην πιο εύκολη για χρήση μορφή της  σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που μόλις ξεκινάνε," είπε ο Jeffrey Chao, πρόεδρος της TP-Link.  "Αυτή η υπόσχεση εντάσεται στο ευρύτερο στόχο μας να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών έξυπνων συσκευών."

 

 

Τέλεια Εμπειρία Κάμερας

Το Neffos έχει μια 5-megapixel κάμερα με αυτόματη εστίαση η οποία με μεγάλη ευκολία συλλαμβάνει πολύτιμες στιγμές με απόλυτη ακρίβεια.  Δυνατότητες όπως το HDR δίνει στους χρήστες έξτρα δυνατότητες για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

Η μπροστινή, 2-megapixel κάμερα του Y5L δίνει την δυνατότητα για εξαιρετικές selfies.  Με την δυνατότητα χρήσης φίλτρων όπως το "Beauty" οι λήψεις δίνουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Ιδανικό για Multitasking

Γιατί κάποιος να έχει μια πολύ καλή κάμερα αν η συσκευή από μόνη της δεν λειτουργεί σταθερά;  Με το Neffos Y5L της TP-Link το multitasking δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα.  O 64-bit quad-core Qualcomm Snapdragon MSM8209 ARM Cortex-A7 επεξεργαστή, που τρέχει στα 1,1GHz και σε συνδιασμό με το 1GB μνήμης RAM, παρέχει την αναγκαία ισχύ για να τρέχουν πολλάπλα apps την ίδια στιγμή.

Επίσης η δυνατότητα της επέκτασης των 8GB ROM στα 32GB μέσω της χρήσης μίας microSD card δίνει την δυνατότητα για "αμέτρητα" downloads apps και άλλων αρχείων.

 

Διπλό-Sim, Διπλό-Standby

Το Neffos Y5L επιτρέπει στους χρήστες του να χαρούν κάθε πτυχή του με τους δικούς τους όρους.  Στον σημερινό πολύ γρήγορο τρόπο ζωής είναι εύκολο να χάσεις την επαφή με τους ανθρώπους που θέλεις να επικοινωνείς.

Το Neffos Y5L παρέχει διπλό-Sim και διπλό-StandBy για ξεχωρίζεται την εργασία και την προσωπική ζωή σας έχοντας μόνο μια συσκευή.  Οι χρήστες με ευκολία μπορούν να διαχειριστούν τις προσωπικές κλήσεις και τα μηνύματα τους από αυτές της εργασίας τους.  Μπορούν να έχουν και διαφορετικά προγράμματα σε κάθε SIM αν αυτό επιθυμούν.

 

'Εκδοση Android

Το Neffos Y5L της TP-Link τρέχει την έκδοση Android 6.0 Marshmallow, η οποία είναι η πιο προχωρημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της TP-Link μέχρι σήμερα.  Μερικά από τα ωφέλη αυτής της έκδοσης είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίες με μία φόρτιση.  Συγκεκριμένα μία φόρτιση μπορεί να κρατήσει πάνω από τον διπλάσιο χρόνο, μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας κατά την διάρκεια μη χρήσης του smartphone.  Στο μεταξύ, το app Standby του Marshmallow δεν δίνει την δυνατότητα σε σπάνια χρησιμοποιούμενες εφαρμογές να επηρεάσουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Android 6.0 ενισχύει τον έλεγχο και την ασφάλεια της συσκεύης.  Με το προβλήματα ασφάλειας να δημιουργούν πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, οι χρήστες του Y5L θα νοιώσουν ασφάλεια γνωρίζοντας πως μπορούν να δώσουν διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης ανά εφαρμογή.

 

Διαθεσιμότητα

Το 4,5 ιντσών Neffos Y5L είναι το τέταρτο smartphone που ανακοίνωσε η TP-Link ακολουθώντας τα Neffos C5, C5 Max και C5L που ανακοινώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.  Θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και κίτρινο στην δυτική και την ανατολική Ευρώπη, της νότια και νότιοανατολική Ασία, την Μέση Ανατολή και την Αφρική. 

 

Σχετικά με την TP-Link

Η TP-Link είναι μία εφευρέτης και παραγωγός δικτυακών προϊόντων παγκοσμίως με έμφαση στο SOHO και το SMB.  Οι προϊοντικές κατηγορίες που παρέχει είναι τα ασύρματα routers, switches, cable/DSL gateways, powerline adapters, range extenders, cloud cameras, business access points, outdoor wireless solutions και το SmartHome.

Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει την πιο εύκολη πρόσβαση στο Internet, και να καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.  Ο τζίρος της εταιρείας έφτασε το 2015 τα 2 δις δολλάρια Αμερικής.

Σήμερα, η TP-Link έχεις γραφεία σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές και οι συσκευές της χρησιμοποιούνται σε πάνω από 120 χώρες.

 

Σχετικά με το Neffos

Το Neffos είναι μία μάρκα smartphone που ανήκει στην TP-Link, και έχει στόχο την επίτευξη από πλευράς χρήστη μιας έξυπνης και αποδοτικής λειτουργίας σε κάθε πλευρά της ζωής του.  Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διαρκούς αναβάθμισης και ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων.

< Go Back