Η Ιστορία μας

Το Neffos, που δημιουργήθηκε από την TP-Link, παγκόσμιο προμηθευτή προϊόντων δικτύου, σηματοδοτεί την είσοδο της στην αγορά των smartphone το 2015. Με την τρέχουσα τεχνογνωσία στον τομέα της επικοινωνίας, παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο με μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία κινητής.

 

Το Neffos είναι ένα εμπορικό σήμα που είναι πλήρως προσηλωμένο στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών.  Με εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και με την εφαρμογή αυστηρών πρακτικών διασφάλισης της ποιότητας, επικεντρώνεται με συνέχεια και συνέπεια στις ανάγκες των τελικών χρηστών για τη δημιουργία κορυφαίων προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 

Η σειρά smartphones Neffos έχει ως στόχο να επιτύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της έξυπνης τεχνολογίας και του κομψού σχεδιασμού. Με την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, καλλιεργεί μια αρμονική σχέση με τους ανθρώπους, έτσι ώστε να ομορφύνει την καθημερινότητα τους.

Η ομορφιά πίσω από το σχεδιασμό της συσκευής είναι κάτι που πηγαίνει βαθύτερα από ό, τι μπορεί να δει το μάτι. Πρόκειται για κάτι παραπάνω από μια εξαιρετική συσκευή.  Είναι μια συνεχής πηγή δημιουργίας για τους ανθρώπους που την χρησιμοποιούν και η οποία τους δίνει την δυνατότητα να ζήσουν έντονα κάθε στιγμή της ζωής τους.