Η TP-Link παρουσιάζει μία κομψή και λειτουργική συσκευή με το Neffos X1 Lite

Jun26, 2017

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2017. H TP-Link παρουσιάζει την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά smartphone Neffos – το Neffos X1 Lite – που προσφέρει μια πιο απλή και εύκολη εμπειρία χρήσης. Σε συνέχεια της επιτυχίας του αρχικού Χ1, το Χ1 Lite στηρίζεται στα βασικά χαρακτηριστικά του X1, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ευκολία λειτουργίας και χρήσης της συσκευής.

 

Εντυπωσιακός Σχεδιασμός

Το X1 Lite είναι συμμετρικά σχεδιασμένο και διαθέτει διπλή καμπύλη στο πίσω μέρος, επιτρέποντας την εύκολη χρήση με το ένα χέρι, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να στέλνει μηνύματα ή να τραβάει φωτογραφίες εν κινήσει. Το πλαστικό περίβλημα επιτρέπει στο X1 Lite να έχει βάρος μόλις 138 γραμμάρια.

Οι στενές άκρες (2.75mm) και το 2.5DD κρύσταλλο δημιουργούν την απόλυτη εμφάνιση, ενώ η οθόνη με τεχνολογία in-cell IPS προσφέρει μια πιο φωτεινή και ζωντανή απεικόνιση.  Όλα τα παραπάνω καθιστούν το X1 Lite ιδανικό για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο, ταινίες και σειρές.

Η αφή 10 σημείων βελτιώνει την εμπειρία του gaming δημιουργώντας πιο ακριβή και ευέλικτη ανταπόκριση της οθόνης LCD. Το διπλό άγγιγμα της οθόνης παρέχει περισσότερη ευκολία, επειδή ενεργοποιεί την οθόνη χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί power.

Το X1 Lite αποδεικνύει ότι η ομορφιά και η λειτουργικότητα μπορούν να συνυπάρξουν.

 

Καθαρές φωτογραφίες

Η πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 13-megapixel με φωτισμό στο πίσω μέρος και φακό 5P. To PDAF (phase-detection auto-focus) εστιάζει σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα και διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας. Ο φακός έχει διάφραγμα f/2.0 με μικρό πεδίο βάθους και καθιστά πιο εύκολη τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία Real-time Night shooting σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς πως θα είναι η φωτογραφία που θα τραβήξετε στο σκοτάδι, μετατρέποντας ουσιαστικά την κάμερα σε ζευγάρι γυαλιών νυχτερινής όρασης μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το περιθώριο λάθους όταν τραβάτε φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Η μπροστινή κάμερα είναι 5-megapixel και έχει φακό ευρείας λήψης  84° και real-time capability, που επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει selfies υψηλής ποιότητας.

 

Καινοτομίες με εξελιγμένο Fingerprint Sensor

O αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (fingerprint sensor) προσφέρει μια πιο ασφαλή επιλογή ξεκλειδώματος.

Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι του αισθητήρα επιτρέπουν ξεκλείδωμα 360° και μειώνουν το χρόνο που χρειάζεται για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας σε μόλις 0,2 (2/10 του δευτερολέπτου) δευτερόλεπτα. Τα στοιχεία των δακτυλικών αποτυπωμάτων βελτιώνονται ανάλογα με τη χρήση, έτσι ώστε όσο πιο συχνά ξεκλειδώνετε το Neffos X1 Lite, τόσο πιο γρήγορη και ακριβής να γίνεται η διαδικασία.

Με τη χρήση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος θα έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε και selfies και η διαδικασία λήψης των αγαπημένων σας φωτογραφιών γίνεται πιο απλή και αποτελεσματική.

 

Υψηλές Επιδόσεις

Το X1 Lite υποστηρίζεται από οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek για την καλύτερη δυνατή απόδοση, ενώ η GPU (Mali 860 MP2) με εσωτερική μνήμη 16GB & ROM 2GB, βοηθούν στο μέγιστο την δυνατότητα πολλαπλών λειτουργιών (multi-tasking)

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν την απόδοση του κινητού αξιόπιστη και ισχυρή. Οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται βασικές λειτουργίες ενός smartphone, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο και λήψη φωτογραφιών, καθώς και πιο απαιτητικές λειτουργίες, όπως video streaming και παιχνίδια.  

Βασισμένο στο Android 7.0, το X1 Lite χρησιμοποιεί NFUI (Neffos User Interface) 2.0 καθιστώντας την χρήση του πιο εύκολη και φυσική.

Μια μπαταρία 2550 mAh αντικαθιστά την μπαταρία 2250 mAh του Χ1 προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία.

 

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής υπολογίζεται στα 149,9€.

To Neffos X1 Lite θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά τον προσεχή μήνα (Ιούλιος 2017).

 

Σχετικά με την TP-Link

H TP_Link είναι παγκόσμιος πρωτοπόρος και πάροχος προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει λύσεις για Επιχειρήσεις και Οικιακούς χρήστες. Η εταιρία κατατάσσεται σταθερά από την εταιρία αναλυτών IDC ως ο Νο 1 πάροχος συσκευών WLAN ευρείας ζώνης CPE*. Η εταιρία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, εξυπηρετώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Με μια αποδεδειγμένη κληρονομιά σταθερότητας, επιδόσεων και αξίας, η TP-Link έχει επιμεληθεί ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες δικτύωσης όλων των ατόμων. Στις μέρες μας, που ο on line τρόπος ζωής συνεχίζει να εξελίσσεται, η εταιρία επεκτείνεται στο σήμερα, για να υπερβεί τις απαιτήσεις του αύριο.

*Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσιευμένο IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q1 2016

 

Σχετικά με το Neffos

Το προϊόν Neffos δημιουργήθηκε από την TP-Link το 2015 με σκοπό να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά smartphone. Προσπαθεί να δημιουργήσει την περισσότερο ανθρωποκεντρική προσωπική κινητή συσκευή στη νέα ψηφιακή εποχή και  να «συνδέσει» τέλεια τους ανθρώπους μεταξύ τους και με τον κόσμο γύρω τους. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.neffos.gr/product/details/X1-Lite και ακολουθήστε το Neffos στο Facebook, https://www.facebook.com/NeffosGreece/.

 

 

< Go Back