Η TP-Link κάνει ένα μεγάλο άλμα στην αγορά των κινητών συσκευών

Dec22, 2015
Η TP-Link, η μεγαλύτερη παγκοσμίως κατασκευάστρια προϊόντων WiFi ανακοίνωσε πρόσφατα την είσοδο της στην αγορά των smartphones με την σειρά τηλεφώνων Neffos.
Με την ενημέρωση που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο, τα smartphones Neffos έρχονται για να προσφέρουν στο χρήστη μία φιλική και έξυπνη λαθημερινή εμπειρία. 
"Αρχική μας πρόθεση για την ανάπτυξη των Neffos ήταν να δημιουργήσουμε μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία μέσω της απρόσκοπτης σύνδεσης μεταξύ των 
ανθρώπων και των συσκευών.» Δήλωσε ο Jeffrey Chao, πρόεδρος της TP-Link. 
"Πιστεύουμε ότι αυτό θα δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης για τους χρήστες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα έξυπνο τρόπο ζωής σε μία εποχή έκρηξης των πληροφοριών. 
Για τους χρήστες, το smartphone δεν είναι πια απλά ένα εργαλείο, αλλά ταυτόχρονα αποκτά ένα ξεχωριστό στυλ που αντικατοπτρίζει τον εαυτό του. " Τα smartphones Neffos 
σηματοδοτούν επίσης την επέκταση της TP-Link από το σταθερό εξοπλισμό (router, έξυπνο σύστημα home, υπηρεσία cloud) στις κινητές συσκευές. 
Σύμφωνα με την κατάταξη IDC2015, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της TP-Link σε προϊόντα Wi-Fi έχει φτάσει σε 42,9 τοις εκατό, το οποίο είναι 33,42 τοις εκατό υψηλότερο 
από τον δεύτερο ανταγωνιστή. Η επιτυχία αυτή δίνει μεγάλη ώθηση στο όραμα της εταιρείας να δημιουργεί και να παράγει προϊόντα που να είναι μέσα στις ανάγκες της ζωής. 
Με την πολύ μεγάλη τεχνογνωσία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, η TP-Link προσδοκεί να κάνει το ίδιο επιτυχημένο βήμα και στο κομμάτι των smartphones. 
Τα smartphones είναι μια σημαντική προσπάθεια για την TP-Link για να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα από έξυπνες συσκευές συνδεδεμένες μεταξύ τους και 
με στόχο την βελτίωση της ζωής του τελικού χρήστη. 
«Στο μέλλον, θα θέλαμε να αναπτύξουμε στις συσκευές μας την ικανότητα αναγνώρισης διαφορετικών καταστάσεων και αναγκών με αποτέλεσμα να αντιδρούν και 
αυτόματα να επιλέγουν τις καλύτερες ρυθμίσεις για τους χρήστες. Μέσω των smartphones μας, οι χρήστες θα έχουν μια στενότερη σχέση με τις συσκευές στο σπίτι τους. "Είπε Chao.

Σχετικά με την TP-Link Η TP-Link είναι ένας παγκόσμιως πρωτοπόρος και πάροχος καταναλωτικών και SMB δικτυακών προϊόντων όπως wireless routers, switches, cable/DSL gateways, powerline, adapters, range extenders, cloud cameras, business access points, outdoor wireless solutions to smart home. Η εταιρεία έχει σκοπό να προσφέρει στους χρήστες πιο εύκολη πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο και στο Internet, την ικανοποίηση των δικτυακών αναγκών των χρηστών, την εργασία και την ψυχαγωγία με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με έσοδα από πωλήσεις που έφθασαν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014. Επί του παρόντος, η TP-Link έχει δημιουργήσει θυγατρικές εταιρείες ή αντιπροσωπείες σε 40 χώρες και περιφέρειες στο εξωτερικό, με τις συσκευές της να χρησιμοποιούνται σε πάνω από 120 χώρες.

< Go Back