Η TP-Link λανσάρει την σειρά Smartphone Neffos C5

Jan07, 2016
Η TP-Link επίσημα ανακοίνωσε το λανσάρισμα των κινητών τηλεφώνων της Neffos και έδωσε στην δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά του πρώτου μοντέλου της σειράς Neffos C5.  

Το εν λόγω μοντέλο Neffos διαθέτει υψηλή ταχύτητα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και ισχυρή κάμερα με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ισορροπημένη και χαρούμενη εμπειρία για τους χρήστες.

Το Neffos C5 έχει ένα quad-core επεξεργαστή 64-bit, καθώς και 16 GB ROM και 2 GB μνήμης RAM. Είναι εξοπλισμένο με μία εξαιρετική φωτογραφική μηχανή που διαθέτει έξυπνη λειτουργία και 30 καλλιτεχνικά φίλτρα. Με 5,5-ιντσών οθόνη FHD IPS, το C5 Max παρέχει κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας που αντικατοπτρίζεται στις λεπτομέρειες και τα ακριβή χρώματα. Είναι εξοπλισμένο με μια πίσω κάμερα 13MP και 5MP κάμερα μπροστά. Το μεγάλο άνοιγμα F2.0 της βασικής κάμερας επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν εκπληκτικές φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή.

Το C5L έρχεται με 1 GB μνήμης RAM, 8 GB ROM και υποστηρίζει μέχρι και 32 GB επεκτάσιμη μνήμη SD. Έχει μια πίσω κάμερα 8MP και 2MP κάμερα μπροστά.

Η σειρά Neffos δείχνει επίσης την ομορφιά της απλότητας με τον βιομηχανικό σχεδιασμό της. Οι απλές γραμμές και η υφή του υλικού το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, ενώ παρέχει εξαιρετικό κράτημα στο χέρι με τις βελτιστοποιημένες καμπύλες του.

"Τα smartphones Neffos είναι ένα νέο ταξίδι για την TP-Link με στόχο να ενισχύσει το δυναμικό lifestyle των χρηστών τους. Αναμένουμε η αποδοχή και η επιτυχία τους τους στην παγκόσμια αγορά, να μας δώσει αναφορές για την ανάπτυξη περισσότερων και καλύτερων προϊόντων στο μέλλον", δήλωσε ο Justin Tu, Αντιπρόεδρος της TP-Link. "Η φιλοσοφία του «Smart & Simple» αντικατοπτρίζεται σε όλα τα προϊόντα μας που στοχεύουν στο να κάνουν τη ζωή των χρηστών ευκολότερη. Στην TP-Link θα επενδύσουμε σημαντικά στο να οικοδομήσουμε έναν Smart τρόπο ζωής."

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε το www.neffos.com

Σχετικά με την TP-Link

Η TP-Link είναι μια παγκόσμια εταιρεία, πρωτοπόρος στην παραγωγή καταναλωτικών και SMB δικτυακών προϊόντων. Η εταιρεία έχει συμβάλει στην πιο άνετη πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο και στο Internet, την ικανοποίηση των δικτυακών αναγκών των χρηστών, την εργασία και την ψυχαγωγία με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Οι πωλήσεις στα συγκεκριμένα δικτυακά προϊόντα έφθασαν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014.

Σχετικά με Neffos

Το Neffos είναι το εμπορικό σήμα για τα smartphones που ανήκει στην TP-Link. Εστιάζοντας στην "Έξυπνο και απλό", το Neffos με τη συνεχή αναβάθμιση και ανάπτυξη προϊόντων

στοχεύει να οικοδομήσει έναν πραγματικά έξυπνο και απλό τρόπο ζωής σε κάθε λεπτομέρεια.
< Go Back